Livet fullt ut

Webbshoppen

Jag har en SJUKDOM men jag är inte SJUK - tio år senare

(Christina Renlund, Mustafa Can, Tomas Sejersen)
Bild på bokomslaget till Jag har en SJUKDOM men jag är inte SJUK - tio år senare.Uppföljaren till den slutsålda Jag har en sjukdom men jag är inte sjuk.
Läs vad 19 unga personer med muskelsjukdom berättar i egna krönikor om livet, kärlek, sorg, assistans, familjen, omgivningen och att få vara den man är.

Nya personporträtt av Mustafa Can (vinnare av stora journalistpriset och Sommarpratare).
Liam berättar hur det är att vara sex år och ha en mamma med svaga muskler och stark hjärna.
Christina Renlund berättar ur psykolog/psykoterapeuts perspektiv.
Barnneurolog Thomas Sejersen förklarar det medicinska och skriver om forskning.

Fantastiska foton av prisbelönte Pieter ten Hoopen.

E- bok finns hos nätbokhandlare.
Pris: 100kr inkl. moms och frakt.

Litet syskon

(Christina Renlund)
Bild på bokomslaget till Litet syskon.I boken Litet syskon - om att vara liten och ha en syster eller bror med sjukdom eller funktionsnedsättning är det barnen själva som berättar, det är deras röster vi hör. Barnen är mellan två och sex år och har syskon med autism, cancer, cystisk fibros, epilepsi, hjärtfel, muskelsjukdom, rörelsehinder, synskada och utvecklingsstörning.

I boken visar Christina Renlund många sätt som barn kan uttrycka sig på, många konkreta verktyg som är användbara för att hjälpa barn att berätta. Och barn behöver prata – i första hand i sin familj men det behöver även finnas konkreta arbetssätt för hur man pratar med barn om sjukdom/funktionsnedsättning inom förskola och vård.

Litet syskon är också föräldrars berättelser om syskon- och familjesituationen. Möt Andreas och hans bror Leo, Hugo som har en bror med hjärtfel, Stella som bor i bråkigt hus och många andra barn.

Boken vill inspirera till samtal. För det är när barn får uttrycka sig och i dialog som vi kan stärka deras identitet och självkänsla!
Pris: 100kr inkl. moms och frakt.
Faktureringsadress
Övriga upplysningar
Godkänn villkor
Genom godkännande av beställningen förbinder Du Dig att betala den faktura som kommer tillsammans med de varor Du beställt.

Betalningsvillkor:
15 dagar (därefter utgår dröjsmålsränta med 8%, samt påminnelseavgift 50 kr).